ERVARINGEN

Marianne 26 jaar:
“Vorige week heb ik mijn eerste gezichtsbehandeling gehad bij Peeling & Healing. Wat een fijne plek en wat een prettige behandeling! Ik werd door Jorinde helmaal in de watten gelegd. Van een zelfgemaakte maskertjes en crèmes op natuurlijke basis tot een fijne ontspanningsoefening en een heerlijke massage. Mijn huid voelde na de behandeling zijdezacht aan! Jorinde zorgt er daarnaast ook voor dat je je helemaal op je gemak voelt en ze denkt echt met je mee. Mijn eerste behandeling vond ik dan ook een groot succes, ik kom hier zeker terug!”

Johanna 65 jaar:
“Het huidadvies en de behandeling die Jorinde mij heeft gegeven hebben bijzonder veel effect gehad. Na wat zoeken gebruik ik nu de serum (die echt een extra werking heeft), de dag- en de nachtcreme van de Evening Primrose lijn van Weleda. Ik was verknocht aan dr Hauschka, maar voor mijn gevoelige huid blijkt dit veel beter te werken, terwijl het ook nog eens goedkoper is. Mijn huid heeft er in geen jaren zo goed uitgezien!”

Els 66 jaar:
“Een behandeling krijgen van Jorinde is echt genieten!
Ze werkt duidelijk met aandacht en liefde en weet je met haar handen behalve een stralende huid, ook een diep gevoel van ontspanning mee naar huis te geven! Ze levert echt kwaliteit dus ik kan haar van harte aanbevelen!”

Anoniem 21 jaar:
“Naast het inslaan van de weg met zoveel mogelijke natuurlijke en biologische voeding, wilde ik mij graag ook verdiepen in en oriënteren op natuurlijke huidverzorging. Voor het maken van deze overstap wilde ik graag geadviseerd worden. Na een korte zoektocht kwam ik al snel terecht bij Jorinde de Reede van Peeling & Healing. De kleinschalige en persoonlijke praktijk sprak mij enorm aan. Vanuit haar betrokkenheid, eerlijkheid en expertise heeft zij tijdens de schoonheidsbehandeling de juiste producten laten ervaren en vervolgens geadviseerd, afgestemd op mijn huid, waarbij er volledig rekening werd gehouden met mijn eigen wensen en voorkeuren. Tijdens de behandeling merkte ik meteen verschil. De pure, milde en lichte producten van Living Nature ondersteunen en voeden de huid met datgene wat mijn huid nodig heeft, waardoor mijn huid meteen rustig, rijk en zacht aanvoelde. Na het selecteren van de producten, heb ik de overstap naar natuurlijke gezichtsverzorging gemaakt. Een waardevolle investering voor een stralende, natuurlijke huid. Ik ben helemaal overtuigd van het effect en de kracht van deze natuurlijke producten, waardoor ik met de vele adviezen en tips van Peeling & Healing de inhoud van mijn badkamerkastje (cosmetica, lichaamsverzorging en wasproducten) steeds meer zal gaan vervangen door natuurlijke, biologische producten. Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap en het persoonlijke contact en advies, waardoor ik dagelijks zal gaan genieten van een goed verzorgde, natuurlijke stralende huid, dankzij de deskundigheid en adviezen van Jorinde van Peeling & Healing.”

Living Nature Prod. Cathelijne

Advertenties